Безплатен оглед

Безплатен оглед

 

 

 

 

     

 

 

Огледите в Коста Клима се заплащат по 30 лева ,но при направена поръчка ,тази сума ви се приспада от стойността на климатичната инсталация.

По този начин на вас огледа ви излиза безплатен.

 

 

 Извън пределите на град Пловдив  се заплаща по 0.50 ст. за 1 км. пробег на техническия екип извършил огледа.

 

При по големи и специфични системи(термопомпи,вентилации,VRV/VRF системи и др.) огледа се заплаща по 100 лева плюс цената на транспорта,които се възстановяват при поръчка на система.

 

Огледът може да се извърши от нашите инсталатори или от търговците ни в зависимост от трудността и спецификата на обекта.

 

Огледът ще  се извършва в удобно за Вас време.

 

Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатикът.

 

Ще Ви посъветват за необходимата мощност на системата, необходима  за климатизиране на вашето помещение.

 

Ако имате някакви съмнения и колебания относно желаният от вас климатик ,не се колебайте да се свържете с нас ТУК.

 

 

 

 

Кога задължително трябва да поискате оглед?

 

Нестандартно помещение Огледът е задължителен в помещения със сложна форма- П или Г-образни, при наличие на колони или други интериорни елементи, които биха затруднили въздушния поток на климатика.
Липсва достъп за монтаж Оглед се налага и когато няма достъп за монтаж на външното тяло. Това обикновено се случва при липса на прозорци на стената, на която ще се монтира, когато жилището е на последен етаж и има скосени тавани и т.н. В тези случаи е важно да се прецени как ще протече монтажът- със стълби отвън или ще е необходимо да се наеме специализиран транспорт- автовишка, което би оскъпило услугата. Ако това не е уточнено до деня на монтажа е много вероятно той да бъде отложен, поради липса на достъп до мястото, където трябва да се монтира външното тяло. А това ненужно ще забави монтирането на климатика.
Голямо помещение Препоръчително е да се извърши оглед и когато става дума за много големи помещения- търговски площи, складове, заведения. При посещението на място най-лесно може да се прецени каква мощност е необходима за климатизацията на помещението и броят и видът на климатизаторите, необходими за целта.
 
Подреди по