Стоки на изплащане
Стоки на изплащане

Закупуване на стока на кредит

 

Покупката на кредит е много голямо улеснение за потребителите, които биха искали да имат стоката веднага, без да се налага да чакат. Закупуването на стоки на кредит е един от най – често използваните начини за пазаруване както онлайн, така и от физически магазини. С цел улесняване на нашите клиенти предлагаме на възможност за покупка на стоки на кредит посредством  "TBI Bank" ,"BNP Paribas" и "UniCredit Bulbank".

 

 

СЕРТИФИКАТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

 

Фирма Булгруп инженерин ООД , чрез интернет магазина www.kostaclima.com притежава удостоверение № 415150 / 20.02.2017 като администратор на лични данни.

 

ОТ КАКВО ЗАВИСИ РАЗМЕРЪТ НА КРЕДИТА ЗА ПОКУПКА?

 

Общата стойност на стоковият кредит зависи от няколко фактора:

  • Стойност на избраната стока/стоки;
  • Срок на погасяване на кредита;
  • Защита на покупката – дали има добавена застраховка и какъв е нейният обхват: Живот, Имущество, Живот и Имущество, Живот и Безработица, Живот + Имущество + Безработица;
  • Има ли първоначална вноска? При внасяне на първоначална вноска нейната стойност се изважда от общата дължима сума на стоковия кредит.

 

Какво е необходими за да кандидатствате за кредит.

 

  • Стоката да струва над 150 лева
  • Максималната сума е 50 000 лева
  • Кандидата да е навърши 18 години
  • Да има валидна лична карта
  • Изберете продукт от сайта;

Как да вземете стоката на изплащане от 

 

1.За кандидаствате за стока на изплащане с TBI BANK натиснете ТУК

 

НОВ ПРОЦЕС ПО КАНДИДАТСТВАНЕ ОНЛАЙН С партньорите ни от TBI Bank реализирахме нов процес за кандидатстване онлайн, който изключва разпечатване и подписване на документите, ксерокопирането на документ за самоличност, както и връщането на всичко изброено обратно към подателя. Всичко това се случва изцяло онлайн. След като изберете продукт на нашия сайта www.kostaclima.com, натискате въвхи иконата на банката или червения текст.Те ще ви прехвърлят към онлайн кандидастване за стоков кредит.Следвайте стъпките.За пояснение прочетете долния текст.

В отворения прозорец  собственоръчно въвеждате Име на артикула/Марка,модел,арт.№/,отдолу въвеждате цената на стоката и количеството което желаете  .

След това можете да изчислите месечната си вноска с или без първоначална вноска (заплаща се на куриера или лично), дали ще има застраховка и каква, както и разбира се за какво време бихте искали да разсрочите плащането си. След въвеждане на личните си данни и поддавайки кандидатурата си към TBI Bank, следва обаждане от екип “Онлайн обслужване на клиенти“ на TBI Bank *Предвид текущата ситуация, това може да отнеме до 1 работен ден.

При одобрение, служителят на TBI Bank ще ви обясни как да прикачите/изпратите личната си карта и как да подпишете договора онлайн. Потвърждението за одобрение се изпраща и към НАС /КОСТА КЛИМА/ и ние се свързваме с Вас за уточняване на доставката. Ние сме в готовност да ви изпратим продукта в рамките на  3/три/.дни. (Ако не се налага личното му получаване от магазина ни.) В случай, че при кандидатстване сте посочили „Първоначална вноска към НАС /лв./“, последната би следвало да бъде заплатена на куриера, при изпращане с такъв или при личното получаване на продукта, срещу касов бон. Ангажимента ви по заплащане на последващите вноски е към TBI Bank и е уговорен в Договора сключен между двете страни, както и коректно изплащан по посочените от банката начини. TBI Bank – лесен, безопасен, удобен и надежден начин да получите всичко, което пожелаете още сега.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кредитни Компании: