Коста Клима-Това сме ние!!!

10 август 2020
Коста Клима-Това сме ние!!!

       Фирма Коста Клима е основана през 1995г.От тогава до сега нашият основен предмет на дейност е продажбата на едро и дребно,инсталацията и сервиза на битови и промишлени климатични и вентилационни системи.

 

      Коста Клима е участвала ,както частично така и цялостно в изграждането на вентилационни,климатични, VRF ,VEV  и чилърни системи из цялата страна.

 

     Ние сме изградили обекти като  хотели,клиники,ресторанти,детски градини, телекомуникационни компании,банки, офиси и други.Фирмата предлага широка гама  от услуги в сферата  на отоплението,вентилацията и климатизацията.

 

     Предлаганата от нас  техника е  само на доказали се производители на пазара ,които предлагат добро качество и отлична енергийна ефективност.

                                                

      Всичко проектирано и монтирано от нас отговаря на най-високите стандарти за монтаж и екологосъобразност,защото ние работим с най-качествените материали и имаме афенитет към детайла.

 

 

      Фирмата разполага със собственна сервизна и складова база простираща се на над 1400 кв.м. и опитен  екипи от професионалисти. Предлаганите от нас стоки може да видите в нашият голям шоурум намиращ се в гр.Пловдив,бул.Цариградско шосе №77.В него вие ще получите високо-професионално ниво на консултация и атрактивни цени на най-новите ситеми предлагани на пазара.

 

 

 

 

     Фирма Коста Клима разполага с всички сертификати и лицензи за  извършваните от нас дейности.Нашите служители имат документи за правоспособност и ежегодно подобряваме тяхната квалификация като ги изпращаме да участват в различни курсов,симпозиуми и семинари.

Насочена към бъдещето Коста Клима упорито набляга на голям ентусиазъм ,иновации и реализация,защото дейноста определя бъдещето,а иновациите водят до постижения.

 

Искате ли комфорт и ниски сметки за ток?

прочети още

Дишай свободно с КОСТА КЛИМА!!!!!

прочети още

Голямата крачка към по - чист свят.

прочети още

Колкото повече толкова по - добре.Когато SEER и SCOP растат,тогава сметките за ток падат.

прочети още

Функция, която е има във всички климатици, но повечето потребители не знаят как работи.

прочети още
Mitsubishi Electric
27 май 2020

През годините Mitsubishi Electric се превърна в синоним на високо качество и надеждност.

прочети още

Нашите препоръки за най-икономично ползване на климатика през лятото

прочети още

Имате климатик на над 10 години. Сега е момента да го смените с нов.

прочети още

Обектите на Коста Клима работят с нормално работно време!

прочети още

Профилактиката на климатик ще удължи неговия живот.  

прочети още

GREE върха на климатичните технологии!

прочети още

Не подценявайте избора на климатик.Тук ще прочетете нашите ценни съвети към ВАС.Ако имамте други не се колебайте ,а ни се обадете.

прочети още