Коста Клима-Това сме ние!!!

10 август 2020
Коста Клима-Това сме ние!!!

       Фирма Коста Клима е основана през 1995г.От тогава до сега нашият основен предмет на дейност е продажбата на едро и дребно,инсталацията и сервиза на битови и промишлени климатични и вентилационни системи.

 

      Коста Клима е участвала ,както частично така и цялостно в изграждането на вентилационни,климатични, VRF ,VEV  и чилърни системи из цялата страна.

 

     Ние сме изградили обекти като  хотели,клиники,ресторанти,детски градини, телекомуникационни компании,банки, офиси и други.Фирмата предлага широка гама  от услуги в сферата  на отоплението,вентилацията и климатизацията.

 

     Предлаганата от нас  техника е  само на доказали се производители на пазара ,които предлагат добро качество и отлична енергийна ефективност.

                                                

      Всичко проектирано и монтирано от нас отговаря на най-високите стандарти за монтаж и екологосъобразност,защото ние работим с най-качествените материали и имаме афенитет към детайла.

 

 

      Фирмата разполага със собственна сервизна и складова база простираща се на над 1400 кв.м. и опитен  екипи от професионалисти. Предлаганите от нас стоки може да видите в нашият голям шоурум намиращ се в гр.Пловдив,бул.Цариградско шосе №77.В него вие ще получите високо-професионално ниво на консултация и атрактивни цени на най-новите ситеми предлагани на пазара.

 

 

 

 

     Фирма Коста Клима разполага с всички сертификати и лицензи за  извършваните от нас дейности.Нашите служители имат документи за правоспособност и ежегодно подобряваме тяхната квалификация като ги изпращаме да участват в различни курсов,симпозиуми и семинари.

Насочена към бъдещето Коста Клима упорито набляга на голям ентусиазъм ,иновации и реализация,защото дейноста определя бъдещето,а иновациите водят до постижения.

 

Екологично, ефективно, икономично.

прочети още

Имате климатик на над 10 години. Сега е момента да го смените с нов.

прочети още

Нашите препоръки за най-икономично ползване на климатика през лятото

прочети още