Въздухопречиствателя вече не е лукс, а необходимост

18 август 2020
Въздухопречиствателя вече не е лукс, а необходимост

 

 

            Истерията за мръсния въздух през последните години е особено голяма и за това, разбира се, има основания. В София, Пловдив и другите големи градове концентрацията на вредни частици във въздуха понякога наистина е по-голяма, отколкото е здравословно, и това може да е реален проблем за хората с определени заболявания.

 

8,8 млн. души по света годишно умират заради лош въздух, докато цигарите убиват по 7,2 млн. души на година. За Европа цифрата е 800 000 души починали за последната година в следствие на лошият въздух.

 

 

Държавата - общините и правителството може и да направят нещо по въпроса, но дори и да го свършат то ще е след време. Дотогава спасението е индивидуално - маски за навън и уреди за пречистване на въздуха вътре.

За да преминете към закупуването на въздухопречиствател е хубаво да си отговорите на следните въпроси:

 

 

Трябва ли ми наистина въздухопречиствател ?

 

Ако вие или някой, с когото живеете, има дихателно или сърдечно заболяване или пък има някакви алергии отговорът е ясен.

 

 

 

Полезен ли е въздухопречиствателя за бебета и деца?

 

Въздухопречиствателите са подходящи за новородени, бебета и бъдещи майки.

Проучване направено в университет във Вирджиния -САЩ доказа ,че намаляването на контакта с алергените на домашен прах по време на бременността и първите дни от живота на бебето съществено намаляват възможността от появите на асми и алергии

 

Въздухът в затворени помещения какъв е?

 

            Въздухът в затворените помещения може да бъде с 50% по-токсичен от този навън! Може да Ви се стори странно, но има причина това да е така. Въпреки че се препоръчва редовно да се проветрява, не всеки го прави. В дома основна причина за лошия въздух е липсата на циркулация, казано по друг начин въздухът не се сменя. А в същото време в него непрекъснато се натрупват остатъци от полени, прах, фини прахови частици, изпарения от битовата химия и козметичните продукти. Както и животински косми, спори и акари. Всички на свой ред могат да предизвикат алергии.

 

 

Вече никой не мисли ,че въздухопречиствателя е лукс нали ??

 

Дишай свободно с КОСТА КЛИМА !!!!!

Вижте нашите предложения за вас:

 

https://kostaclima.com/bg-catalog-details-24.html?orderField=date&order=desc&maxPrice=1116&minPrice=0&brand%5B%5D=1

Екологично, ефективно, икономично.

прочети още

Имате климатик на над 10 години. Сега е момента да го смените с нов.

прочети още

Нашите препоръки за най-икономично ползване на климатика през лятото

прочети още