За нас
За нас

Перфектният избор за дома и офиса

 

 

      Фирма Коста Клима е основана през 1995г.От тогава до сега нашият основен предмет на дейност е продажбата на едро и дребно,инсталацията и сервиза на битови и промишлени климатични и вентилационни системи.

      Коста Клима е участвала ,както частично така и цялостно в изграждането на вентилационни,климатични, VRF ,VEV  и чилърни системи из цялата страна.Ние сме изградили обекти като  хотели,клиники,ресторанти,детски градини, телекомуникационни компании,банки, офиси и други.Фирмата предлага широка гама  от услуги в сферата  на отоплението,вентилацията и климатизацията.

     Предлаганата от нас  техника е  само на доказали се производители на пазара ,които предлагат добро качество и отлична енергийна ефективност.

                                                

      Всичко проектирано и монтирано от нас отговаря на най-високите стандарти за монтаж и екологосъобразност,защото ние работим с най-качествените материали и имаме афенитет към детайла.

      Фирмата разполага със собственна сервизна и складова база простираща се на над 1400 кв.м. и опитен  екипи от професионалисти. Предлаганите от нас стоки може да видите в нашият голям шоурум .В него вие ще получите високо-професионално ниво на консултация и атрактивни цени на най-новите ситеми предлагани на пазара.Фирма Коста Клима разполага с всички сертификати и лицензи за  извършваните от нас дейности.Нашите служители имат документи за правоспособност и ежегодно подобряваме тяхната квалификация като ги изпращаме да участват в различни курсов,симпозиуми и семинари.

Насочена към бъдещето Коста Клима упорито набляга на голям ентусиазъм ,иновации и реализация,защото дейността определя бъдещето,а иновациите водят до постижения.

 

 

 

Коста Клима

Това сме ние. www.kostaclima.com https://www.facebook.com/KostaClimaPlovdiv/ office@kostaclima.com